fbpx

Räätälöidyt Online-valmennukset

Verkkovalmennusten avulla on helppoa ja varsin kustannustehokasta skaalata organisaation osaamisen kehittämistä sekä parantaa valmennusten vaikuttavuutta viemällä valmennukset ja oppiminen osaksi työntekijöiden arkea. Sales Factorin räätälöityjen verkkovalmennusten avulla teet verkkovalmentamisesta helppoa. Tarvittaessa Sales Factor ottaa vastuun verkkovalmennusten toteuttamisesta avaimet käteen periaatteella.

 

 

Räätälöimällä verkkovalmennuksen oman organisaation tarpeisiin, voidaan valmennuksissa hyödyntää lähivalmennuksen ja verkkovalmennuksen hyödyt suunnittelemalla valmennuskokonaisuudet blended learning -periaatteella. Lisäksi verkkovalmennuksen mahdollistavat tehokkaan flipped learning -käytännön, jonka avulla valmennuksen vaikuttavuus ja teho saadaan uudelle tasolle.

Verkkovalmennukset Sales Factor toteuttaa yhdessä kumppaniensa kanssa ja verkkovalmennuksiin voidaan helposti yhdistää esimerkiksi organisaation tarpeeseen räätälöityjä simulaatioita. Verkkoympäristössä esimerkiksi erilaisten asiakas- tai coaching tilanteiden simulointi on helppoa ja nopeaa. Verkkovalmennusten alustana hyödynnetään suomalaista Vuolearning verkko-oppimisalustaa. Tämän alustan avulla verkkovalmennusten räätälöinti on helppoa, nopeaa ja asiakkaalle kustannustehokasta.  

Hyvä tapa hyödyntää verkko-oppimista on yhdistää se luokkavalmennuksiin flipped learning periaatteella, eli perehdyttämällä osallistujat valmennuksen aiheisiin jo ennen valmennusta. Tämän avulla valmennuksessa voidaan mennä syvemmälle ja luokkahuoneessa tapahtuva valmennus saadaan tehokkaampaan käyttöön kun asioita voidaan harjoitella enemmän käytännössä.

 

Klikkaa kalenterista itsellesi sopiva ajankohta niin keskustellaan asiasta tarkemmin.