fbpx

Räätälöidyt Online-valmennukset

Verkkovalmennusten avulla on helppoa ja varsin kustannustehokasta skaalata organisaation osaamisen kehittämistä sekä parantaa valmennusten vaikuttavuutta viemällä valmennukset ja oppiminen osaksi työntekijöiden arkea. Sales Factorin räätälöityjen verkkovalmennusten avulla teet verkkovalmentamisesta helppoa. Tarvittaessa Sales Factor ottaa vastuun verkkovalmennusten toteuttamisesta avaimet käteen periaatteella.

Räätälöimällä verkkovalmennuksen oman organisaation tarpeisiin, voidaan valmennuksissa hyödyntää lähivalmennuksen ja verkkovalmennuksen hyödyt suunnittelemalla valmennuskokonaisuudet blended learning -periaatteella. Lisäksi verkkovalmennuksen mahdollistavat tehokkaan flipped learning -käytännön, jonka avulla valmennuksen vaikuttavuus ja teho saadaan uudelle tasolle.

Verkkovalmennukset Sales Factor toteuttaa yhdessä kumppaniensa kanssa ja verkkovalmennuksiin voidaan helposti yhdistää esimerkiksi organisaation tarpeeseen räätälöityjä simulaatioita. Verkkoympäristössä esimerkiksi erilaisten asiakas- tai coaching tilanteiden simulointi on helppoa ja nopeaa. Verkkovalmennusten järjestelmäkumppanina toimii XoomPoint ja heidän kanssa yhteistyössä verkkovalmennukset voidaan toteuttaa FlowLMS ympäristössä, joka mahdollistaa ketterien verkkovalmennusten toteuttamisen.

Tutustu järjestelmän toimintaan ja tilaa demo-tunnukset!

FLOWLMS-tunnusten tilaus »

Klikkaa kalenterista itsellesi sopiva ajankohta niin keskustellaan asiasta tarkemmin.