Myyntivalmentaja Timo Kanninen

Olen vuonna -78 syntynyt Kuopiolainen valmennusyrittäjä ja Sales Factorin perustaja. Valmennuksia olen suunnitellut ja toteuttanut jo useiden vuosien ajan, yrittäjänä vuodesta 2011 lähtien. Olen myös valmentanut ulkomailla kansainvälisiä ryhmiä sekä sopeuttanut erilaisia kansainvälisiä valmennuskonsepteja Suomeen.

Ennen yrittäjyyttä toimin erilaisissa päällikkö sekä myynnin johtotehtävissä niin tukku– kuin vähittäiskaupassakin. Sieltä minulle on kertynyt vahva kokemus esimiestyöstä.

Henkilökohtaisesti olen erittäin kiinnostunut johtamiseen ja myyntityön kehittämiseen liittyvistä asioista. Työssäni innostun kun saan asiakkaat onnistumaan ja asiakkaat ovat pitäneet vahvuutenani käytännön läheistä otetta valmennustilanteissa.

Omaa osaamistani kehitän jatkuvasti erilaisten kurssien ja jatko-opintojen avulla. Johtamista olen opiskellut Jyväskylän yliopiston EMBA-ohjelmassa ja olen sertifioitu DiSC-vuorovaikutusvalmentaja.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!